Business Breakfast Club
Ronald McDonald Huis Den Haag

Business Breakfast Club

Het Ronald McDonald Business ontbijt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Den Haag en omstreken. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Den Haag. De opbrengst van de Business Breakfast Club komt geheel ten goede aan het Huis.

De ontbijtbijeenkomsten dienen het goede doel: Stichting Ronald McDonald Huis Den Haag. De ontbijtbijeenkomsten bieden u bovendien een effectief instrument om uw relatienetwerk uit te breiden. Tien maal per jaar krijgt u een uitnodiging om op wisselende locaties te ontbijten met andere ondernemers.

Het goede doel: Stichting Ronald McDonald Huis Den Haag

De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Ronald McDonald Huis Den Haag. Hierdoor wordt de continuïteit van het Huis gewaarborgd. Het Ronald McDonald Huis Den Haag biedt een tijdelijk thuis aan ouders/verzorgers van zieke of te vroeg geboren kinderen, die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. De Stichting krijgt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, scholen, instellingen en bedrijven. Aan het eind van ieder jaar wordt de jaarlijkse opbrengst van de Business Breakfast Club overhandigd aan het bestuur en de huismanager van Stichting Ronald McDonald Huis Den Haag.


Een speciaal lied van Max Douw

In het kader van het eerste lustrum van de BBC heeft de Haagse kleinkunstenaar en tekstschrijver Max Douw speciaal een lied gecomponeerd en gezongen voor het Ronald McDonald Huis Den Haag.

Credits: Studio A (beeld) en Bob Kommer Studio's (geluid)


360° videos van ons bezoek bij het KNRM

Met dank aan Duncan Smit van DUTCH VR!


Laatste nieuws

Nieuwe manager Ronald McDonald huis Den Haag

De BBC heet Karlien Weerdenburg van harte welkom als Manager van het Ronald McDonald Huis. Wij wensen haar alle succes toe!

2017-10-03 17:23:08

Bart Smittenaar van 'I am Luigi'

I am Luigi, http://www.iamluigi.nl/, is de nieuwe officiële kledingsponsor van Excelsior Rotterdam. I am Luigi van Bart Jan Smittenaar gaat de komende seizoenen de spelers, directie, bestuur en de rest van de club van top tot teen voorzien van nieuwe maatkleding.Van harte gefeliciteerd Bart Jan namens de stuurgroep van BBC

2017-06-15 12:29:57